20/03 21:59

Vikings sendte BC Aarhus i 1. division

Aalborg Vikinga vandt nedrykningsserien mod BC Aarhus 3-1, og bliver derfor oppe i den bedste danske række, mens aarhusianerne må ned i den næstbedste række.

12/0918:30

  Spillekupon

  Klik på et odds for at tilføje spillet til kuponen
  Evt. systemer og kombinationer

  SpiltyperIndsats kr.Vind

   • Samlet indsats

   • Samlet gevinst

   Odds har ændret sig.

   Kommende live

   Livechat

   hjælp

   Her i vores FAQ kan du finde hjælp både til dit brug af Kanal Sports redaktionelle indhold, og muligheden for at spille via din konto hos Bet25.dk.

   Hvis du mod forventning ikke kan finde svar på dit spørgsmål her, så klik på Kontakt Os herover, hvor du bla. har mulighed for at chatte med vores kundemedarbejdere.

   NemID er ét digitale signatur og fælles log-in til både den offentlige og den private sektor. Et fælles log-in. NemID er det samme log-in alle steder. Uanset om du vil bruge din netbank eller din kommunes online selvbetjening; og uanset om du skal hente din årsopgørelse fra SKAT, åbne din e-Boks eller du skal spille hos din fortrukne spilleselskab. Måden du logger ind på er fuldstændig den samme. NemID består af et bruger-id, en adgangskode og et nøglekort med "nøgler" (engangskoder). Når du logger på taster du først dit bruger-id og din adgangskode og derefter en nøgle fra dit nøglekort.

   Du skal bestille et gratis NemID kort på www.nemid.nu eller købe en elektronisk nøgleviser her.

   Du bedes kontakte vores kundeservice på support@kanalsport.dk eller brug vores Live Chat Support – Sørg dog altid for, at du have downloadet den seneste version af JAVA

   Dit login til kanalsport.dk gælder både til kanalsport.dk, Bet25.dk og Rød25.dk, og du kan spille direkte ved Bet25 på kanalsport.dk. Da NemID er obligatorisk for at logge ind på online spillesteder i Danmark pr 01.01.2012 hvor den nye spillelov trådte i kraft, skal det altså også bruges på kanalsport.dk. Det er for at beskytte dig mod f.eks. hacker angreb osv. For at vi sikre dig bedst muligt så du kan spille i et fair og sikkert miljø.

   Så er det ikke muligt at oprette en konto.

   Vi bestræber os på at understøtte alle systemer, så du kan se med uanset hvilken enhed, browser eller operativsystem du bruger. 

   Er du på mobil/tablet og streamen ikke virker, bedes du kontakte support@kanalsport.dk med informationer om hvilken enhed og browser du benytter.

   Hvis du benytter PC eller Mac, skal du have Flash installeret. Flash kan hentes her.

   Vi bestræber os på at understøtte alle systemer, så du kan se med uanset hvilken enhed, browser eller operativsystem du bruger. 

   Hvis du benytter PC eller Mac, anbefales det at have Flash installeret. Flash kan hentes her.
   Men indslagene burde også kunne afspilles uden på langt de fleste systemer. Har du stadig problemer, kan du kontakte os på support@kanalsport.dk med detaljer om din browser, operativsystem og evt. Flash-version.

   Det er vigtigt for os, at levere signalet til dig så hurtigt som muligt. Typisk ligger signalet med en forsinkelse på omkring 5 sekunder på PC/Mac, men kan i visse tilfælde være mere. Et normalt HD TV signal via kabel-tv er typisk omkring 10 sekunder forsinket, så streamen på kanalsport.dk har altså normalt mindre forsinkelse end du oplever på dit tv.

   På mobil/tablet er forsinkelsen noget større, op omkring 30 sekunder. 

   Vi arbejder konstant på at forbedre forsinkelsen og i løbet af efteråret 2014 kommer forsinkelsen på mobil-signalet også ned på omkring 5 sekunder, mens PC/Mac signalet også vil komme endnu hurtigere frem til dig.

   Alt spil på siden opereres af Bet25 A/S. Bet25 A/S ejes, ligesom Kanal Sport, 100% af Ecosys A/S og kontrolleres af Spillemyndigheden.

   Nej, det kan man ikke. Men hvis du går ind via Bet25.dk via mobil/tablet, har du mulighed for at spille derfra.

   Du kan læse mere omkring klubbet på www.klubbet.dk

   Nej, alle gevinster der er vundet hos bet25 er skattefrie i Danmark. Bet25 har dansk spillelicens i Danmark så derfor er alle gevinster skattefrie for kunderne.

   Når du er logget ind, kan du gå til "Min konto", ved at klikke på dit brugernavn øverst til højre. Her er der så et link til betalingshistorik i menuen til venstre.

   Der er en lille forsinkelse på livespil for, at kunderne og udbyderen ikke acceptere et spil hvor der f.eks. bliver scoret et mål eller andet der kan have stor betydning for oddsene på kampen.

   Dette kan du gøre inde på din konto. Klik på dit brugernavn, Under Nyhedsbrev, klik på afmeld. Har du afmeldt dig og gerne vil tilmeldes igen, klik da på det blå link under Nyhedsbrev.

   Nej du kan kun udbetale til din Nemkonto. Det er for din egen og vores sikkerhed.

   Man skal være over 18 år for at åbne konto og for at spille hos Bet25.

   Du kan desværre ikke ændre dit brugernavn

   Du skal kun bruge dit password på mobilsiden.
   Du kan ændre dit password under ”Min Konto” når du er logget ind.
   Har du glemt dit password skal du kontakte kundeservice.

   Alle dine personlige oplysninger hos Bet25 er sikret og kryptere via SSL (Secure Socket Layer) og de bliver lagret krypteret i vores systemer. Vi deler aldrig dine oplysninger med tredjepart uden din accept.

   Bet25 tager ikke et gebyr for indbetalinger – Men det kan være at din bank/betalings udbyder tager et gebyr.

   Der findes enkelte årsager til at din konto kan være spærret. Det kan være på grund af fejlindbetalinger, på grund af fejllogin eller du ikke har verificeret din konto inden for 30-dage efter oprettelse. Du bedes kontakte vores kundeservice for yderlige hjælp.

   Nej det er ikke muligt at overføre penge mellem to forskellige konti.

   Nej man må kun have en personlig konto – Det er muligt for to eller flere personer i en hustand at åbne konto – men der kan være begrænsninger på bonus og tilbud til disse.

   Du skal kontakte vores kundeservice, da vi skal verificere din nye identifikation for at få ændret dit navn hos os.

   Ja det er muligt at ændre sine indbetalings grænser – Det kan tage op til 24 timer før de træder i kræft.

   Nej det er ikke muligt, at fortryde og du kan ikke ændre den periode du har valgt. Dette kan kundeservice heller ikke af sikkerhedsmæssige årsager.

   Der kan være mange grunde til det. Prøv at genindlæse siden i browseren, prøv at tøm din hukommelse/cache i din browser og genstart computeren. Hjælper dette ikke så kontakt vores kundeservice på support@kanalsport.dk eller brug vores Live Chat hvor vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig.

   Ja det er muligt at ændre sine indbetalings grænser – Det kan tage op til 24 timer før de træder i kræft.

   Nej det er ikke muligt, at fortryde og du kan ikke ændre den periode du har valgt. Dette kan kundeservice heller ikke af sikkerhedsmæssige årsager.

   Dine penge forbliver på din konto og evt. gevinster vil blive tilføjet din konto i perioden.

   Har du spørgsmål eller problemer der relaterer sig til betting, så kan du kontakte os på support@bet25.dk eller på livechatten alle ugens dage fra kl. 10-22. Start chat
   Du kan også fange os på telefonen på: 30358725

   Hvis du har spørgsmål til udsendelserne eller andet relateret til indholdet på Kanal Sport, så er du altid velkommen til at kontakte os på support@kanalsport.dk

   ×

   Account Area

   ×

   Log Ind

   ×

   Åbn konto

   ×
   ×

   Velkommen til Odds1

   Udbetaling

   Vent venligst, henter balance...

   Voucher Indbetaling

   Betalingshistorik   Betalinghistorik resultater

   Spilhistorik

    Forrige login:

    You have to verify account details


    Hvis du ændrer din adresse, skal du efterfølgende indsende et bevis for den nye adresse, enten i form af et billede af dit nye sygesikringsbevis, eller ved at sende en husstandsregning til support@bet25.dk

    Adgangskode til mobil:

    FreeBet tilgængeligt om ? bets!

    Hver 25. Bet gratis stopper d. 8. Juni

    Hos Bet25 er hvert 25. spil et free bet.

    Dette betyder at hver gang du har placeret 24 væddemål, bliver dit næste væddemål gratis og du vil modtage et freebet tilsvarende den mindste indsats for de 24 væddemål.

    Dette freebet kan placeres på alle slags væddemål. Er det et vindende væddemål får du gevinsten minus dit freebet beløb indsat på din konto.

    Systemspil, singler, eller akkumulator, tæller som et væddemål, så det totale indskud er beløbet der tæller med som indsats.

    Der kan både spilles på prematch og på livebetting.

    Free bets kan ikke kombineres med ens egne penge. Du skal bruge dit freebet, før du igen kan placere et væddemål med dine egne penge.

    Man kan kun have ét freebet på sin konto ad gangen.

    Tilføj Holdet

    Hvis I er et helt hold (10 eller flere) der har tilmeldt sig her med den tildelte hold-kode, så sender vi et helt spillersæt til Jer.

    Dem der melder sig, skal spille for mindst 300 kr. til odds 1.80 for at tælle med på Holdet.

    Koden til Holdet skal være på 4 cifre.

    Støt Din Klub

    Log ind med dit brugernavn og adgangskode

    Log ind med dit NemID

    For at kunne se eksklusivt indhold på Kanalsport og for at kunne spille hos Bet25, som licenseret spilleudbyder i Danmark, skal du logge ind med Nem-ID.

    Har du ikke NemID?
    Bestil her

    Kan du ikke huske din NemID kode?
    Bestil en ny her

    Hvis du vil gøre det nemmere for dig selv, kan vi også anbefale at du benytter nøgleviser frem for nøglekort. Den kan bestilles hos Nets for 99 kr.
    Bestil en nøgleviser

    Opret bruger

    Med dit login kan du se alle vores liveudsendelser og Klub & Liga-tv udsendelser fra udvalgte danske klubber og ligaer.

    Flere vil løbende blive tilføjet.

    Kanal Sport og Bet25 er begge ejet af Ecosys A/S, så når du ser en livekamp på kanalsport.dk har du med din nye bruger også mulighed for at spille på kampen direkte på kanalsport.dk. Det er nemlig samtidig et login til Bet25.dk.

    CPR nummer

    For at oprette en bruger skal du igennem nogle simple trin.

    Først skal du indstaste dit cpr-nummer

    CPR nummer

    NemID Auth

    Har du ikke NemID?
    Bestil her

    Kan du ikke huske din NemID kode?
    Bestil en ny her

    Hvis du vil gøre det nemmere for dig selv, kan vi også anbefale at du benytter nøgleviser frem for nøglekort. Den kan bestilles hos Nets for 99 kr.
    Bestil en nøgleviser

    Opret burger

    Vi beklager

    Ifølge CPR-registeret er du bosiddende i udlandet. I henhold til vores danske spillelicens er det ikke tilladt for os at lade danskere bosiddende udenfor Danmarks grænser registrere sig som kunder.

    Støt Din Klub

    Glemt brugerinfo

    Har du glemt dit brugernavn/password kan du enten:

    A) Log ind med NEMID på Kanalsport på en PC og du vil kunne se dit brugernavn i højre hjørne. Password er det som du lavede da du oprettede konto.

    eller

    B) Kontakte kundesupport på 30358725 eller support@bet25.dk og bed om at få tilsendt brugernavn eller nyt password.

    Tilbage til lognsiden